nieuws

Omzet Welten een vijfde gegroeid

Branche

Detacheerder en opleider Welten heeft vorig jaar de omzet weten te vergroten tot € 54 (45) mln. De winst is met meer dan de helft toegenomen tot € 4,4 (2,7) mln.

Omzet Welten een vijfde gegroeid

“De verbetering van het resultaat komt onder andere door de groei van het aantal aan Welten verbonden professionals die in toenemende mate in projectmatige ondersteuning een bijdrage leveren aan de transformatie binnen de financiële sector”, zegt het bedrijf, dat ook profijt zegt te hebben van investeringen in ontwikkeling van meer vaktechnische specialismen en modernisering van opleidingen.
Met de overname van klantcontactspecialist Capter denkt Welten bovendien in te kunnen spelen op de wijzigingen in communicatie en advies die het provisieverbod teweeg heeft gebracht. Het bedrijf verwacht daarom dit jaar een bescheiden groei te realiseren. “Verdere verbetering van de dienstverlening  en inzet van innovatieve bedienmodellen zijn de speerpunten voor dit jaar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.