nieuws

Meer hypotheekaanvragen via HDN

Branche

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft in maart ruim 10.000 hypotheekaanvragen verwerkt. Over het volledige eerste kwartaal van 2013 komt het aantal verwerkte hypotheekaanvragen daarmee uit op een kleine 28.000. In vergelijking met het eerste kwartaal in 2012 betekent dit een daling van 25%.

Meer hypotheekaanvragen via HDN

Het aantal hypotheekaanvragen dat in maart via de HDN-infrastructuur is uitgewisseld tussen adviseurs en aanbieders ligt 20% hoger ten opzichte van januari 2013. “De stijging is licht, maar zet wel door”, aldus Dorine van Basten, directeur HDN. “Nu het voorjaar officieel is gestart en de open huizen dagen in april weer voor de deur staan, hopen we dat deze trend doorzet.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.