nieuws

Koning(in) gezocht

Branche

‘Als ik 1 dag koning(in) was, zou ik…’ Deze vraag staat centraal in de nieuwe koningsactie van Nationale Waarborg. De adviseur die het beste, leukste, en meest originele antwoord geeft op deze vraag wordt op 26 april tot koning(in) gekroond.

Koning(in) gezocht

De vraag is vanochtend uitgegaan naar alle adviseurs die met Nationale Waarborg samenwerken. Reacties hierop worden door Nationale Waarborg via haar social media kanalen verspreid. De tot koning gekroonde adviseur wint een kasteelovernachting voor twee personen, inclusief diner en ontbijt. Behalve een koning kroont Nationale Waarborg ook drie prins(ses)en. Zij ontvangen ieder een dinercheque.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.