nieuws

Hypotrust past naam Spaar OK Hypotheek aan

Branche

De naam ‘Spaar OK Hypotheek’, een product dat Hypotrust in samenwerking met Argenta in 2011 introduceerde, is gewijzigd in Hypotrust OK Hypotheek. Het product is na de introductie uitgebreid met meerdere aflosvormen. Hierdoor gaf de oude naam soms wat verwarring, aldus de hypotheekverstrekker in een toelichting op de naamswijziging.

Hypotrust past naam Spaar OK Hypotheek aan

Ruim anderhalf jaar na de introductie heeft het product een 100% annuïteiten hypotheek en is de aflosvorm lineair toegevoegd. Behalve door zo’n 500 intermediairs, wordt het product ook geadviseerd door service providers en zusterorganisatie De Hypotheker. Hypotrust heeft bewust de ‘OK’ erin gehouden om de herkenbaarheid niet te verliezen. Ook blijft het bedrijf de knalroze stoel met groene krul als beeldmerk gebruiken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.