nieuws

Het innovatiedossier gaat van start!

Branche

Innovatie is essentieel om binnen onze branche succesvol te zijn. Met het innovatiedossier willen wij u handvaten bieden om zelf innovatief te zijn. Wij zullen u aansprekende verhalen presenteren van collega intermediairs. En willen u inspireren met de mening van consumenten over onze branche. Daarnaast zullen wij diverse professionals en toeleverende bedrijven vragen om een bijdrage aan dit dossier te leveren.

 
Het idee voor dit dossier is ontstaan vanuit de organisatie van de innovatieprijs. Jaar op jaar zien wij interessante innovaties voorbij komen, die als inspiratie kunnen dienen voor andere intermediairs. Ook toeleverende bedrijven kloppen vaak bij ons aan om hun laatste snufjes te presenteren. Maar helaas zijn deze uitgesloten van deelname. Er is dus veel meer te presenteren en we maken u daar graag deelgenoot van.
Jaap Oudijk, directeur Generali, zal u in zijn blog op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Coby Tetteroo, zelfstandig consultant, zal het innovatiedossier vullen met interessante artikelen van anderen, van medewerkers van Generali en van haar zelf. U helpt ons door aan te geven waar u meer over wilt weten.

Wilt u zelf meewerken aan het innovatiedossier of heeft u een goede tip voor ons, neemt u dan contact met ons op. Samen proberen we een zo aansprekend mogelijk innovatiedossier te ontwikkelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.