nieuws

Docentenprijs voor Dik van Velzen

Branche

De vereniging van docenten in het assurantie- en bankbedrijf VDAB heeft aan Dik van Velzen, senior adviseur bij Nibe SVV, de VDAB-bokaal toegekend vanwege zijn verdiensten voor het onderwijs in de sector.

Docentenprijs voor Dik van Velzen

De vereniging reikt de bokaal periodiek uit. Het bestuur roemt Van Velzens inzet voor het vertalen van theoretische opleidingstrajecten naar praktische, beroepsgerichte trajecten voor onder meer de mbo-opleidingen Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen. “Zijn praktische en juridische inzicht, zijn vaardigheden en zijn opzet voor andere collega’s om praktische opleidingstrajecten te ondersteunen zijn een voorbeeld in de huidige les- en praktijkontwikkeling.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.