nieuws

Radar fileert (goedkope) ORV

Branche

In de uitzending van TROS Radar staat vanavond onder andere de overlijdensrisicoverzekering centraal. “Wij namen ze onder de loep en kwamen tot de opmerkelijke conclusie dat overstappen duizenden euro’s op kan leveren.”

Radar fileert (goedkope) ORV

Mensen blijven hun verzekeraar veelal trouw omdat overstappen zo’n ‘gedoe’ is, toch kan het verschil in premie volgens de programmamakers oplopen tot 70%. Radar laat het zien op maandag 4 maart, 20.30 uur op Nederland 1. Aan de reacties onder de aankondiging kan al voorzichtig de conclusie worden getrokken, dat veel mensen vooral verlegen zitten om een goed productinhoudelijk advies.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.