nieuws

Otto directievoorzitter Schade & Inkomen bij Achmea

Branche

Robert Otto (45) is per 1 juni benoemd tot directievoorzitter van de divisie Schade & Inkomen van Achmea. Hij komt van Delta Lloyd, waar hij algemeen directeur van de commerciële divisie was. Otto is bij Achmea de opvolger van Ellen Faber.

Otto directievoorzitter Schade & Inkomen bij Achmea

Otto legde zijn functie bij Delta Lloyd, waar sinds 2008 werkte, eind vorig jaar neer. Bij Delta Lloyd was hij verantwoordelijk voor alle commerciële, marketing- en verkoopactiviteiten in ons land. Daavoor was hij ceo van Ohra en werkte hij zestien jaar bij ING. Ellen Faber verliet Achmea medio vorig jaar om een eigen bedrijf te beginnen dat zich richt op verbinding en leiderschap.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.