nieuws

Koppeling tussen Assistent en Aplaza

Branche

De ongeveer 550 intermediairs die werken met het CRM- en administratiepakket Assistent kunnen nu gebruikmaken van Aplaza. Daarmee is Assistent na ANVA en Dias van UNIT4 het derde softwarepakket dat is aangesloten op het transactieplatform voor elektronische informatie-uitwisseling tussen intermediairs en verzekeraars.

Koppeling tussen Assistent en Aplaza

Gebruikers van Assistent kunnen klantgegevens vanuit hun software via Aplaza doorsturen naar extranetten van verzekeraars en aangesloten serviceproviders. Dubbele invoer behoort hiermee tot het verleden. De gegevens van klanten en polissen die op het extranet van een verzekeraar of serviceprovider zijn berekend, aangevraagd of gewijzigd, gaan via het transactieplatform in het juiste klantdossier in Assistent.
“Het wegvallen van administratieve handelingen levert dankzij gebruik van Aplaza onze gebruikers een aanzienlijke tijdsbesparing op”, aldus Kees Lagendijk, directeur van Assistent Automatisering. “Bovendien verbetert de kwaliteit van de in de administratie aanwezige klantgegevens.”
Inmiddels maken ruim 2.000 intermediairs gebruik van Aplaza.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.