nieuws

Jolanda Hillebrand verlaat ASR na vijf jaar

Branche

Directeur intermediaire distributie Jolanda Hillebrand gaat per 1 april weg bij ASR. Zij doet dit volgens een persbericht op eigen initiatief en zal de komende periode gebruiken om zich te beraden op haar loopbaan buiten de verzekeraar.

Jolanda Hillebrand verlaat ASR na vijf jaar

Jolanda Hillebrand heeft ruim vijf jaar bij ASR gewerkt en drie verschillende directiefuncties vervuld. Na drie jaar het schadebedrijf te hebben geleid werd zij directeur corporate communicatie. De voorbije anderhalf jaar was zij verantwoordelijk voor intermediaire distributie.
De Raad van Bestuur van ASR beraadt zich over haar opvolging. Tot die tijd neemt RvB-lid Karin Bergstein de honneurs waar en zal Luuk de Vos, directeur verkoop intermediair, de leiding van het managementteam intermediaire distributie waarnemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.