nieuws

De Graaf leidt commerciële divisie Delta Lloyd

Branche

Delta Lloyd Groep heeft Ingrid de Graaf per 1 maart benoemd tot algemeen directeur van de Commerciële Divisie. Ze volgt Robert Otto op, die het concern eind vorig jaar verliet.

De Graaf leidt commerciële divisie Delta Lloyd

De Graaf was sinds 1 april 2009 algemeen directeur van ABN Amro Verzekeringen, de 51% joint venture van Delta Lloyd Groep en ABN Amro. In die fucntie wordt ze opgevolgd door Hanneke Jukema, die directeur Group Business Development was en in die hoedanigheid verantwoordelijk was voor de borging van de strategie en strategische projecten. Diederik van Hövell tot Westerflier, voorheen directeur van de inmiddels ontbonden joint venture Friesland Bank Assurantiën, gaat die rol nu op zich nemen.
Achmea
Bij Achmea is Frans van der Ent per 1 maart benoemd tot directeur Inkomensverzekeringen. Hij volgt Dolf Kamermans op, die eind vorig jaar is vertrokken. Van der Ent was sinds 2007 topman van Achmea-dochter Eureko Roemenië.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.