nieuws

Zelf keuren door stichting scheelt verzekeraars € 3.000

Branche

Onlangs heeft het bestuur van de Stichting Keurmerk Klantgericht Verzekeren (Stv), een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, de tarieven van het Keurmerk voor 2013 definitief vastgesteld. De jaarbijdragen voor het Keurmerk blijven gelijk en de tarieven voor de beoordelingen zijn met € 3.000 verlaagd. Inmiddels zijn de facturen voor de jaarbijdragen verzonden.

Zelf keuren door stichting scheelt verzekeraars € 3.000

“De reden waarom de tarieven voor de beoordelingen zijn verlaagd is dat we de beoordelingen voortaan niet meer met externe beoordelaars uitvoeren, maar uitsluitend met onze eigen auditors”, licht directeur Ron van Kesteren toe. “In het verleden hebben we ervaring opgedaan door steeds een eigen auditor mee te laten kijken met de externe beoordelaars van KPMG en later PWC. Met ingang van dit jaar is besloten om voortaan met uitsluitend eigen auditors te werken. Dit kost minder en dat vertalen we naar lagere tarieven.”
Overigens is de Stv blijkens de website nog op zoek naar een extra auditor ter versterking van het team.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.