nieuws

Van provisie naar directe beloning

Branche

Na jaren van discussie is het dan zover; op 1 januari 2013 ging het provisieverbod op complexe verzekeringsproducten in. Een grote verandering voor u. U bent genoodzaakt na te denken over een andere beloningsvorm. Maar welke beloningsvormen zijn er? Welke past het beste bij uw bedrijf? En wat betekent de overstap voor u, uw medewerkers en uw klanten?

Van provisie naar directe beloning

Een goede voorbereiding is de eerste stap voor een succesvolle invoering van een nieuwe beloningsvorm. Nedasco helpt u graag om de belangrijkste argumenten voor en tegen verschillende mogelijkheden helder te krijgen. Bereidt u ook goed voor en vraag de gratis white paper aan.
Download de whitepaper

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.