nieuws

Samen op weg naar BGFO 3 publicatie: Vakbekwaamheid

Branche

De nieuwe eisen op het gebied van vakbekwaamheid zullen gevolgen hebben voor elke adviseur en aanbieder van financiële producten. Vooral voor ondernemers die eigen medewerkers hebben, is het belangrijk om, waar dat nodig is, medewerkers te stimuleren tijdig te starten met het volgen van aanvullende opleidingen. Maar ook om als werkgever van het begin af aan in het personeelsdossier van elke medewerker gedetailleerd vast te leggen welke afspraken op welk moment zijn gemaakt. In deze aflevering van de serie Samen op weg naar BGFO 3, wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste veranderingen in het stelsel van vakbekwaamheid.

Samen op weg naar BGFO 3 publicatie: Vakbekwaamheid
Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.