nieuws

Hamers volgt Hommen op bij ING

Branche

Ralph Hamers volgt per 1 oktober Jan Hommen op als bestuursvoorzitter van ING. Hommen zou eigenlijk al in mei afzwaaien, maar de bankverzekeraar stelt voor hem voor de korte periode tot het aantreden van Hamers te herbenoemen. De aandeelhouders moeten beide benoemingen nog wel bekrachtigen tijdens de jaarlijkse vergadering op 13 mei.

Hamers volgt Hommen op bij ING

De 46-jarige Hamers, op dit moment topman van ING België en Luxemburg, werkt al sinds 1991 bij de bankverzekeraar. Volgens ING heeft Hamers een goede staat van dienst op het gebied van risicomanagement en  het managen van veranderingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.