nieuws

Delta Lloyd krijgt BEL20-notering

Branche

Delta Lloyd wordt vanaf 18 maart opgenomen in de BEL20-index aan de effectenbeurs NYSE Euronext Brussel. De verzekeraar maakt daarmee haar entree tussen de twintig grootste beursgenoteerde bedrijven van België.

Delta Lloyd krijgt BEL20-notering

Delta Lloyd staat pas sinds eind vorige maand genoteerd aan de Brusselse beurs, middels een cross listing. De verzekeraar beoogt met de notering een diversificatie van de aandeelhouders en een bredere toegang tot de kapitaalmarkt. 
Niek Hoek, bestuursvoorzitter van Delta Lloyd Groep is zeer verheugd, met de snelle opname van zijn bedrijf in de BEL20.  “De opname in de BEL20 index onderstreept het succes van onze recente cross-listing. Delta Lloyd ziet België als tweede thuismarkt en versterkt zo haar profiel en zichtbaarheid als speler op de Belgische bancaire en pensioenmarkt. Bovendien vergroot het de strategische flexibiliteit van het concern.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.