nieuws

CDFD zet voorbeeld-examenvragen online

Branche

Wie zich in de eindejaarsperiode wil voorbereiden op het nieuwe vakbekwaamheidsstelsel, kan gebruikmaken van een voorproefje van de nieuwe Wft-examens. Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft een aantal voorbeeldvragen van de nieuwe examens online beschikbaar gesteld.

CDFD zet voorbeeld-examenvragen online

"Financiële dienstverleners, examen- en opleidingsinstituten kunnen daarmee kennismaken met de wijze van toetsing voor nieuwe Wft-examens en PEplus-examens." Vanaf 1 januari worden zowel de initiële als de PE-examens digitaal afgenomen via een centrale examenbank.
Het CDFD heeft 18 oefenvragen beschikbaar gesteld. "Kandidaten kunnen zo kennismaken met verschillende vraagvormen. Daaronder zijn open vragen en meerkeuzevragen, de ene keer op basis van tekst en de andere keer in aansluiting op een video. De voorbeeldvragen hebben betrekking op verschillende Wft-modules."
De voorbeeldvragen staan hier
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.