nieuws

Visie op thema SAMEN

Branche

Wat betekent SAMEN voor: Bart Combée (Consumentenbond), Michiel Lamie (De Goudse), Leo de Boer (Verbond van Verzekeraars) en Hanneke Hartman (Adfiz). Bart Combée heeft het vooral over scherp concurreren vanuit consumentenperspectief. Michel Lamie: "De kansen liggen in de driehoek consument, adviseur en verzekeraar en de intensivering van de samenwerking. Leo de Boer: "We moeten innovatie veel meer centraal zetten." Hanneke Hartman: "Het lastige stuk zit meer in de samenwerking met de aanbieders."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.