nieuws

Accountantscoöperatie Kubus krijgt assurantiepoot

Branche

Franchiseorganisatie voor accountants- en administratiekantoren, Kubus Coöperatie, breidt uit met een assurantiepoot. Een nieuwe vestiging in Dordrecht, de honderdste in het netwerk, zal zich primair richten op de zakelijke schadeverzekeringen van de ondernemer. Deze nieuwe vestiging werkt landelijk en uitsluitend voor klanten van de overige 99 Kubus-kantoren.

Accountantscoöperatie Kubus krijgt assurantiepoot

“Hiermee spelen we in op de behoefte van onze klanten om alle administratieve zaken onder één dak te regelen”, aldus Kubus. “De adviserende rol van de administrateur is steeds nadrukkelijker gewenst. Ondernemers willen zich primair richten op hun kernactiviteiten en besteden overige zaken liever uit." Kubus zegt voor nagenoeg alle met het intermediair samenwerkende verzekeringsmaatschappijen te kunnen bemiddelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.