nieuws

Robot biedt hulp bij montage Ikeameubels

Branche

Het gebruik van robottechnologie neemt hand over hand toe. Toepassingen in de industrie en de dienstverlening zorgen voor efficiency maar brengen tegelijkertijd verzekerbare risico’s met zich mee. De website NUtech.nl zette de meest indrukwekkende robots van het moment op een rijtje.

Robot biedt hulp bij montage Ikeameubels

Zo bouwt een afdeling van het Amerikaanse ministerie van Defensie aan de snelste robot ter wereld en heeft de Robobee -het kleinste robotinsect ter wereld- inmiddels zijn eerste vlucht achter de rug. Het meest hoopvolle initiatief komt van een team Italiaanse onderzoekers dat  een robot heeft ontwikkeld die je kan helpen met het in elkaar zetten van Ikeameubels.

De complete lijst vindt u hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.