nieuws

Klaverblad laat kosten maatschappij-incasso vervallen

Branche

Klaverblad Verzekeringen rekent vanaf nu geen kosten meer voor het incasseren van premies. "Op deze manier willen wij het makkelijker maken om te kiezen voor maatschappij-incasso." Volgens de maatschappij overwegen veel intermediairs die keuze vanwege de invoering van de Europese betalingsstandaard Sepa per 1 februari 2014.

Klaverblad laat kosten maatschappij-incasso vervallen

Adviseurs die overstappen op maatschappij-incasso kunnen bij Klaverblad nog voor een deel van de klanten zelf de premies blijven incasseren.
Sepa staat voor Single Euro Payments Area. Daarmee worden alle eurobetalingen gestandaardiseerd zodat er geen verschil meer is tussen binnenlandse en buitenlandse (euro)betalingen. Daarbij worden onder meer bankrekeningnummers omgezet in internationale Iban-nummers. Die nummers moeten verzameld worden en worden ingevoerd in de gebruikte boekhoudsoftware.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.