nieuws

Verbrugge Assurantiën neemt portefeuille streekgenoot over

Branche

Het West-Brabantse Verbrugge Assurantiën neemt de assurantieportefeuille van streekgenoot Kanters Financieel Advies uit Dongen over. Het gaat om een portefeuille van 650 klanten die hoofdzakelijk schadeverzekeringen hebben afgesloten. Kanters gaat zich na de verkoop van de verzekeringsactiviteiten alleen nog maar richten op haar rol als Garantiemakelaar.

Verbrugge Assurantiën neemt portefeuille streekgenoot over

Kanters Financiële Diensten stopt met de bemiddeling in financiële producten vanwege “de strengere eisen en regelgeving” die vanuit de overheid en de AFM worden gesteld rondom verzekeringen en financiële producten. “Om in de toekomst optimaal te kunnen adviseren in allerlei disciplines is een uitbreiding van kennis en deskundigheid noodzakelijk. Daarom is gekozen voor deze samenwerking”, aldus Kanters en Verbrugge in een gezamenlijk persbericht.
Verbrugge Assurantiën bedient vanuit Oosterhout en Raamsdonksveer met 30 medewerkers een portefeuille van 14.000 klanten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij.  Aan haar personeelsbestand wordt door de overname één medewerkster toegevoegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.