nieuws

Tweehoofdige directie voor Kifid

Branche

Het Bestuur van Kifid heeft mr. Bas de Groot (36) en mr. Bouwe Morrema MiF (47) benoemd tot directieleden van het klachteninstituut. De tweehoofdige directie is gezamenlijk verantwoordelijk voor de kantoororganisatie van Kifid.

Tweehoofdige directie voor Kifid

De Groot (links) en Morrema zijn met ingang van het nieuwe jaar gestart in hun nieuwe functie. Beiden waren al werkzaam bij Kifid. In het afgelopen jaar hebben zij respectievelijk als hoofd Operationele Zaken en hoofd Juridische Zaken het vernieuwingsproces van het klachteninstituut begeleid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.