nieuws

NN-manager uitgeroepen tot Best Young Professional

Branche

Folkert Clemens, manager Business Change Marketing Zakelijk bij Nationale-Nederlanden, is in de categorie ‘Finance’ uitgeroepen tot Best Young Professional van het jaar. Loopbaaninformatie-uitgever Memory Group selecteerde over 6 branches de 100 grootste toptalenten in het bedrijfsleven en bij de overheid. Mark Reijman, werkzaam bij Consultancy firma A.T. Kearny werd over de gehele linie uitgeroepen tot Best Young Professional van 2013.

NN-manager uitgeroepen tot Best Young Professional

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals werden vervolgens aan een interview onderworpen door journalist  Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.