nieuws

Nieuwe vergelijker van adviestarieven

Branche

Deze week is de vergelijkingssite adviestariefvergelijker.nl gelanceerd. Hierop kan de consument adviestarieven en diensten van financiële dienstverleners vergelijken. Ook is er ruimte om een review over de financieel adviseur te geven.

Nieuwe vergelijker van adviestarieven

De site wordt gevuld door financieel dienstverlener die zich verbinden aan adviestariefvergelijker.nl. De tarieven van niet aangesloten adviseurs zijn er niet te vinden. Voor zijn registratie betaalt de adviseur € 19,95 ex btw per maand per provincie. Daarnaast kan hij zich abonneren op het Marktplein Verzekeringen. Hierop kan de consument een vraag achterlaten. Alle op het Marktplein aangesloten adviseurs in de regio ontvangen vervolgens een mail met het verzoek op deze klantvraag te reageren. Hiervoor geldt eveneens een maandelijkse fee van  € 19,95 ex btw per provincie. Jaarlijks maakt de vergelijker 5 % van haar inkomsten over aan het goede doel. De directie van Adviestariefvergelijker.nl wordt gevoerd door Sandy Buurman-Drenth.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.