nieuws

Martin Koot naar MoneyView

Branche

Marktconsultant Martin Koot werkt sinds 1 januari bij onderzoeksinstituut MoneyView. Koot gaat bij MoneyView een deel van de taken van commercieel directeur Pepijn van Kleef overnemen en gaat zich voornamelijk richten op de doelgroep financieel adviseurs.

Martin Koot naar MoneyView

Koot is al 20 jaar actief in de branche en gaf vanaf eind 2007 met Dorine van Basten leiding aan een gelijknamig adviesbedrijf voor financiële dienstverleners in de hypotheekmarkt. Eind 2011 kwam er “gedwongen door de marktomstandigheden” een einde aan deze samwerking, zo vermeldt Koot op zijn eigen LinkedIn-profiel. Sindsdien werkte hij als zelfstandig interimmer, adiviseur, dagvoorzitter en debatleider. Van Basten werkt nog steeds als zelfstandig consultant en is directeur van het Hypotheken Data Netwerk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.