nieuws

Sfeerimpressie Verzekeringsbranchedag 2012

Branche

Yannick is weer terug voor een nieuwe aflevering, ditmaal vanaf de Verzekeringsbranchedag die plaatsvond op 27 november in het Beatrix Theater in Utrecht. Een impressie van de activiteiten op de beursvloer, de plenaire sessies met Jan van Setten en Leen Zevenbergen in de ochtend, de parallelsessies en ’s middags een discussie met rasondernemers uit de branche: Renee Lagerwaard van AdviesNet Noord-Nederland, Lennart van Gastel van Het Bespaarhuis, Ozewald Wanrooij van Neutralis en Jan de Boer van De Boer en Partners.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.