nieuws

Marco Keim nieuwe voorzitter Verbond van Verzekeraars

Branche

Het bestuur van het Verbond van Verzekeraars draagt Marco Keim (1962) voor als nieuwe voorzitter. Marco Keim is sinds juni 2008 directievoorzitter van Aegon Nederland. Hij is sinds 2008 ook lid van het Verbondsbestuur, waar hij tot nu toe de functies van vicevoorzitter en penningmeester vervulde.

Marco Keim nieuwe voorzitter Verbond van Verzekeraars

Keim is daarmee de beoogde opvolger van Ronald Latenstein. Latenstein (SNS Reaal) treedt na twee jaar terug als voorzitter, maar blijft deel uitmaken van het Verbondsbestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 december zal het voorzitterschap definitief worden vastgesteld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.