nieuws

Eerste Innovatiescriptieprijs uitgereikt

Branche

Annamámaria Vágási heeft met haar scriptie ‘Invloed van rechtskeuze(vrijheid) op het grensoverschrijdend verzekeren binnen de Europese interne markt’ de eerste Generali AM Innovatiescriptieprijs in de wacht gesleept.

Eerste Innovatiescriptieprijs uitgereikt

De Innovatiescriptieprijs maakt dit jaar voor het eerst deel uit van de Generali AM Innovatieprijs. De prijs wordt uitgereikt aan de HBO- of WO-student met de beste afstudeerscriptie over innovatie binnen de financiële dienstverlening. Annamária Vágási, studente WO Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit, onderzocht in haar scriptie ‘Invloed van rechtskeuze(vrijheid) op het grensoverschrijdende verzekeren binnen de Europese interne markt’.
De jury: “In deze goed leesbare scriptie wordt aangetoond dat er mogelijkheden zijn voor verzekeraars om hun marktaandeel te vergroten door hun product te exporteren. Deze scriptie speelt in op de tendens naar Europees recht en de studie is dan ook van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van de verzekeringsbranche.” Annamária Vágási ontving naast de oorkonde en bokaal ook een geldprijs van € 5.000. De twee andere genomineerde scripties waren ‘Does winning a sustainable award impact financial performance?’ van Alina Borovitskaya en ‘Customer Passion, a New Concept in Marketing’ van Iris Blom & Debby Schippers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.