nieuws

Aegon bouwt positie in Spanje uit

Branche

Aegon gaat voor de komende 25 jaar een exclusieve strategische samenwerking aan met Banco Santander voor de distributie van levens- en schadeverzekeringen. Aegon heeft hiertoe een belang van 51% genomen in zowel een leven- als een schadeverzekeringsmaatschappij.

Aegon bouwt positie in Spanje uit

Aegon gaat gebruik maken van Santanders netwerk van ruim 4.600 bankfilialen (inclusief Banesto, Banif en Openbank) en krijgt daarmee toegang tot een potentieel van twaalf miljoen klanten. Aegon Spanje gaat de administratie verzorgen voor beide joint ventures. Aegon is al meer dan dertig jaar actief op de Spaanse markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.