nieuws

NN komt met stappenplan voor ondersteunen ondernemers

Branche

Nationale-Nederlanden presenteert dinsdag op de Verzekeringsbranchedag 2012 een zevenstappenplan dat verzekeringsadviseurs kunnen gebruiken bij het ondersteunen van bedrijven bij risicoanalyse en -management. Het plan sluit aan bij een onderzoek in opdracht van NN waaruit blijkt dat bedrijven slecht voorbereid zijn op de risico’s voor de bedrijfscontinuïteit.

NN komt met stappenplan voor ondersteunen ondernemers

Uit het onderzoek door TNS Nipo onder 624 grotere mkb-bedrijven blijkt dat bijna 20% van hen failliet gaat als de de twee belangrijkste opdrachtgevers wegvallen. Hoewel 94% vande managers zich bewust is van deze risico’s heeft bijna de helft van de bedrijven geen risicoanalyse, 72% geen bedrijfscontinuiteitsplan en 67% geen business recovery plan. Ook de andere resultaten van het onderzoek worden tijdens de branchedag gepresenteerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.