nieuws

Hoofdredacteur Vreeswijk wint VPV Rotterdamprijs

Branche

Hoofdredacteur Willem Vreeswijk van vakblad VVP heeft de VPV Rotterdamprijs gewonnen. Vreeswijk kreeg de prijs van assurantieclub VPV voor zijn inzet voor de verzekeringsbranche. De geldprijs van € 1.000 gaat naar het goede doel van zijn voorkeur, het Hofpleintheater in de Maasstad.

Hoofdredacteur Vreeswijk wint VPV Rotterdamprijs

Bij de verkiezing heeft de jury mee laten spelen dat Vreeswijk zich naast  zijn werk als hoofdredacteur ook inzet voor een betere financiële wereld. Zo was hij nog voor de crisis initiatiefnemer van de “Initiatiefgroep Kernwaarden Financiële Dienstverlening”, een klein gezelschap van branchegenoten die het met elkaar hadden over de vraag hoe te komen tot een duurzame bedrijfstak. Om ideeën en best practices hiervoor te bundelen richtte  Vreeswijk vorig jaar het platform New Financial Forum op. 
 
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.