nieuws

EFI opgenomen in software Nationale Hypotheekbond

Branche

Het facturatie- en debiteurenbeheersysteem E-Factuur Intermediair (EFI) is opgenomen in de software van de Nationale Hypotheekbond. Behalve hypotheekabonnementen kunnen ook schade-, pensioen-, en allround abonnementen geadministreerd en gefactureerd worden.

EFI opgenomen in software Nationale Hypotheekbond

De meer dan 800 leden van de Nationale Hypotheekbond kunnen voortaan het eigen relatiebestand, inclusief abonnementsvoorwaarden, door middel van een gerealiseerde koppeling inlezen in het EFI- systeem. Vervolgens wordt een e-factuur aangemaakt die de mogelijkheid biedt om relaties per e-mail (of post) te laten betalen via iDEAL, Creditcard of Automatische Incasso.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.