nieuws

Delta Lloyd lanceert platform voor adviseurs

Branche

Delta Lloyd heeft onder de naam Adviseursplaza een online platform geïntroduceerd waar adviseurs terecht kunnen voor informatie over actuele ontwikkelingen in de financiële advieswereld. Het platform bevat onder andere wetgeving, interviews met kopstukken uit de branche, adviescasussen en informatie over overgangsregelingen.

Delta Lloyd lanceert platform voor adviseurs

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: ‘Wij willen adviseurs op actuele thema’s graag ondersteunen en ze op een moderne manier bij elkaar brengen. Het moet vooral een platform zijn waarop adviseurs ideeën uitwisselen en toetsen.” Het eerste onderwerp dat de website behandelt, is de overgang van provisie naar fee. Verschillende adviseurs geven antwoord op vragen als: Wat was voor jou de grootste uitdaging bij de overgang van provisie naar fee en hoe heb je die uitdaging aangepakt?

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.