nieuws

AFM onderzoekt eigen toon

Branche

De AFM heeft per e-mail een enquête rondgestuurd naar financieel dienstverleners waarin hun mening over de communicatie van de toezichthouder wordt gevraagd. Met het onderzoek wil de AFM de verschillende opvattingen en behoeften peilen en daar lering uit trekken voor de toekomst.

AFM onderzoekt eigen toon

In de begeleidende e-mail licht AFM-voorzitter Ronald Gerritse het onderzoek toe. “Als toezichthouder kijken we met een kritische blik naar anderen. En dat betekent ook dat we zelf regelmatig ons eigen functioneren tegen het licht willen houden. Wat is uw mening over de toon communicatie van de AFM?”
In de korte enquête kunnen de deelnemers onder meer aangeven of ze het persoonlijk contact met de toezichthouder als prettig ervaren of juist niet. Ook wordt hun gevraagd naar het nut van de ingezette communicatiemiddelen en het algemene oordeel over de AFM.  

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.