nieuws

Samenwerking Figlo en Dukers & Baelemans

Branche

Softwarepartner Figlo en opleidingsinstituut Dukers & Baelemans zijn een samenwerking aangegaan. De opleidingsmethodiek van Dukers & Baelemans is een belangrijk onderdeel van de nieuwe gebruikersondersteuning van Figlo. De opleiding bestaat uit twee onderdelen: e-learning en een contactdag.

Samenwerking Figlo en Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans heeft veel ervaring met het organisaren  van interactieve e-learningmodules. De opleiding wordt een standaard onderdeel van de licentie Figlo Advisor. “Door e-learning te combineren met een contactdag wordt er een optimaal rendement behaald”, aldus salesmanager Boyd Vliegenberg van het Tilburgse opleidingsbedrijf. “Met de online module kan een gebruiker zich in zijn eigen tempo thuis maken in de beginselen van het Figlo Platform. Daardoor heeft iedereen tijdens de contactdag dezelfde basiskennis en heeft de contactdag voor iedereen een toegevoegde waarde.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.