nieuws

Delta Lloyd genomineerd voor sponsoraward

Branche

De Heldencampagne van Delta Lloyd is genomineerd voor een SponsorRing in de categorie Sport van de Stichting Sponsor Ringen. Andere genomineerden in de categorie sport zijn de NS, ING, Randstad en Rabobank.

Delta Lloyd genomineerd voor sponsoraward

De Stichting Sponsor Ringen reikt ieder jaar SponsorRingen uit voor de beste ‘sponsorcases’. Delta Lloyd bood in de Heldencampagne de Nederlandse Oympische zeilers een podium onder  wie de latere olympische medaillewinnaar Dorian van Rijsselberghe. De verzekeraar is sinds 1998 als sponsor betrokken bij de watersport en in het bijzonder bij het zeilen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.