nieuws

AFM op LinkedIn in gesprek over provisieverbod

Branche

De AFM is op LinkedIn een discussiegroep over het provisieverbod begonnen. De toezichthouder wil via het sociale medium van gedachten wisselen met de markt en praktische kennis delen met branchegenoten, consultants en belangstellenden.

AFM op LinkedIn in gesprek over provisieverbod

 De AFM stelt in haar inleiding bij de discussiegroep dat het “een turbulente” tijd is voor financieel dienstverleners. “U komt voor lastige vragen te staan: “Kan ik mijn huidige bedieningsconcept voortzetten? En wat wil en kan ik bieden onder nieuwe omstandigheden?” Op deze en andere vragen moeten de aangesloten LinkedIn-leden een antwoord formuleren. AFM-medewerkers treden daarbij op als ‘moderator’ en leveren waar mogelijk inhoudelijke bijdrages. De toezichthouder nodigt financiële dienstverleners uit om -“constructief en met respect voor elkaar”- mee te discussiëren en verwijst daarbij naar de discussieregels op de site.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.