nieuws

Volmacht beroepsaansprakelijkheid Markel voor Acura

Archief 9641

Serviceprovider Acura heeft haar volmachtpallet uitgebreid met een volmacht beroepsaansprakelijkheid van Markel. De dekking is een aanvulling op de Pakketpolis voor Ondernemers van Acura. Voor het bedrijf uit het Brabantse Sint-Oedenrode, waarbij inmiddels ruim 110 adviseurs zijn aangesloten, is dit de vijftiende volmacht.

Volmacht beroepsaansprakelijkheid Markel voor Acura

“De markt van beroepsaansprakelijkheid is enorm in beweging”, vertelt commercieel directeur Henk Smit (linksonder op de foto). “Met deze bijzondere volmacht zijn wij nog beter in staat om een totaaloplossing te bieden aan de met ons samenwerkende adviseurs. Bovendien kunnen we de doorlooptijden tot een minimum beperken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.