nieuws

NN zet Erasmus op risicomanagement

Archief 1698

NN Group heeft Jan-Hendrik Erasmus benoemd tot Chief Risk Officer (CRO). Hij volgt Doug Caldwell op, die zijn carriere na 17 jaar buiten NN voortzet.

NN zet Erasmus op risicomanagement

Erasmus (36), in het bezit van zowel een Brits als een Zuid-Afrikaans paspoort, is partner bij consultancybedrijf Oliver Wyman. Hij leidt daar de Britse tak die zich op de verzekeringsbranche richt. Zijn focus is voornamelijk gericht geweest op risico-, kapitaal- en asset liability-management voor Britse en Europese verzekeraars. Hij wordt bij NN vanaf 1 september lid van de raad van bestuur; vanaf 1 oktober gaat hij de riskmanagement-afdelingen aansturen.

De management board van de NN-groep bestaat verder uit voorzitter Lard Friese, financieel directeur Delfin Rueda, commercieel directeur Dorothee van Vredenburch, David Knibbe (voorzitter van het Nederlandse bedrijf), Robin Spencer (internationaal verzekeringsbedrijf) en Stan Beckers (NN Investment Partners).

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.