nieuws

Leden EOC krijgen bijna 12 procent terug

Archief 2119

Na een gunstig jaar kan EOC Schepenverzekering de leden een forse premierestitutie geven. Er zal ongeveer 2,5 miljoen euro worden uitgekeerd. Per lid komt dat neer op bijna 12 procent restitutie op de premie.

Leden EOC krijgen bijna 12 procent terug

“EOC heeft dit gunstige resultaat aan meerdere factoren te danken”, aldus bestuurder Tom Boerema. “De fusie is een belangrijke oorzaak, er wordt efficiënter gewerkt en we hebben er een groot aantal nieuwe leden bij.” Daarnaast heeft de onderlinge schepenverzekeraar, in 2014 ontstaan uit een fusie van efm en Oranje, te maken met een teruglopende schadelast en zijn er eenmalige financiële meevallers waar de leden van mee kunnen profiteren. Overigens blijft het bedrijfsresultaat ook zonder deze meevallers positief.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.