nieuws

Klap komt met cyberverzekering voor particulier

Archief 5102

Assurantiemakelaar Klap heeft een cyberrisicoverzekering aan voor particulieren op de markt gebracht. De verzekering wordt aangeboden onder de naam Cyber Protect en biedt dekking tegen identiteitsdiefstal, fraude met betaalmiddelen, online reputatieschade en conflicten met webshops. Risicodrager is AXA Assistence, dat de verzekerden 24 uur per dag telefonische hulp biedt om verdere schade te voorkomen. 

Klap komt met cyberverzekering voor particulier

Eerder konden alleen bedrijven zich bij Klap verzekeren tegen cyberrisico’s, maar vanaf nu is het ook voor gezinnen en individuen mogelijk om zich te beschermen tegen de risico’s van het internet. “De behoefte aan een goede cyberrisicoverzekering is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zo worden er per jaar bijna twee miljoen Nederlanders slachtoffer van online fraude, diefstal en reputatieschade”, aldus de assurantiemakelaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.