nieuws

Delta Lloyd helpt truckers sneller weer op weg

Archief 2030

Delta Lloyd heeft als eerste verzekeraar een samenwerkingsverband gesloten met FleetRepair, het landelijke netwerk van schadeherstellers voor vrachtwagens. Truckers kunnen hierdoor volgens de verzekeraar profiteren van een efficiëntere afhandeling van hun schade. Delta Lloyd regelt zelf de financiële afwikkeling met de schadehersteller.

Delta Lloyd helpt truckers sneller weer op weg

Zodra een vrachtauto bij een van de aangesloten herstellers binnenkomt, worden alle gegevens in het online platform van FleetRepair ingevoerd. Het platform is inzichtelijk voor Delta Lloyd, de schade-expert maar ook door de wagenparkbeheerder. Dit moet het administratieve proces vereenvoudigen waardoor de vrachtwagen, na reparatie, weer sneller de weg op kan.

Particuliere autoschades
Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk: “Een vrachtwagen die stil staat kost de ondernemer geld en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Het administratieve proces wordt volledig centraal afgehandeld bij de schadehersteller. Deze manier van werken is gelijk aan hoe we dit al jaren succesvol doen bij particuliere auto schades.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.