nieuws

Bezoekers amweb: ‘Provisieverbod speelt vooral aanbieders in de kaart’

Archief 3672

In weerwil van de steun die het provisieverbod geniet onder Erkend Hypotheekadviseurs zien de lezers van amweb maar weinig heil in het verbod. Op de vraag of het provisieverbod een zegen is voor de branche antwoordt 72% ontkennend. Het verbod speelt volgens hen vooral de aanbieders in de kaart. Een kleine minderheid -28%- telt zijn zegeningen en stelt dat er dankzij het verbod nu echt onafhankelijk advies gegeven kan worden.

Bezoekers amweb: ‘Provisieverbod speelt vooral aanbieders in de kaart’

Deze week gaan we in onze poll nog even door op het provisieverbod. De Commissie Financiële Dienstverlening meent dat het verbod op basis van Europese wetgeving niet houdbaar is. Verzekeringsrecht-expert Cees de Jong acht de zaak echter weinig kansrijk. Wat denkt u?

[poll51]

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.