nieuws

ASR reageert op claim woekerpolis.nl

Archief 2563

Afgelopen vrijdag legde woekerpolis.nl een claim neer bij ASR. De verzekeraar reageert met een persbericht dat er onvoldoende gronden zijn voor de claim en dat de verzekeraar gewoon naar de beurs gaat.

ASR reageert op claim woekerpolis.nl

ASR schrijft in het persbericht: “Woekerpolis.nl is een collectieve procedure gestart tegen ASR met betrekking tot beleggingsverzekeringen. ASR is de vierde verzekeraar die door Woekerpolis.nl wordt gedagvaard. Zoals beschreven in het prospectus voor de beursgang is de uitkomst van juridische procedures met betrekking tot beleggingsverzekeringen onzeker. Deze claim van Woekerpolis.nl, waartegen ASR zich zal verweren en waarvan ASR van mening is dat deze onvoldoende gronden heeft, verandert niets aan de informatie die ASR heeft bekendgemaakt in relatie tot het dossier beleggingsverzekeringen in het prospectus. Deze dagvaarding heeft geen effect op de voorbereidingen voor de voorgenomen beursgang van ASR.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.