nieuws

Advieskeuze.nl gekoppeld aan Adviesbox

Archief 3715

Advieskeuze.nl en Adviesbox hebben hun systemen gekoppeld. Nadat de adviseur een advies heeft uitgebracht, kan men met één druk op de knop de klant uitnodigen om een review te geven over de dienstverlening.

Advieskeuze.nl gekoppeld aan Adviesbox

Adviesbox is volgens ontwikkelaar Intersoftware de eerste softwareleverancier die deze koppeling aanbiedt. “Wij streven er continu naar om het werk van adviseurs makkelijker te maken”, vertelt product manager Jan Goedhart. “Veel van onze adviseurs maken gebruik van Advieskeuze.nl. Voor ons was dat voldoende aanleiding om deze samenwerking aan te gaan.”

David de Boom, algemeen directeur van Advieskeuze.nl, beaamt de woorden van Goedhart. “Het is onze uitdrukkelijke wens dat het vragen om een review onderdeel wordt van het werkproces van adviseurs. Op deze manier ontstaat een representatief en compleet beeld over de klanttevredenheid. De koppeling met Adviesbox maakt dit heel eenvoudig voor de adviseur.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.