nieuws

Veranderingen in Mp4all

Archief 3032

Meetingpoint heeft in haar transactieplatform Mp4all een aantal kleine wijzigingen aangebracht. Deze zorgen er volgens Meetingpoint voor dat het werken met het platform makkelijker wordt. 

Veranderingen in Mp4all

Adviseurs kunnen nu  zowel  in  de herbouwwaardemeter als in de inboedelwaardemeter de “Toelichting Herbouwwaardemeter Verbond” respectievelijk “Toelichting Inboedelwaardemeter  Verbond” raadplegen. Bij toekomstposten van Generali (wanneer de ingangsdatum verder dan 21 dagen in de toekomst ligt), wordt vanaf nu aangegeven dat het een toekomstpost betreft.

Werkgeschiedenis
Verder wordt bij het (tussentijds) opslaan van een vergelijking, offerte of aanvraag deze vanaf nu het extern indicatief getoond, zodat het gedane werk makkelijker is terug te vinden. Adviseurs kunnen hun aanvragen voor De Europeesche per direct terugvinden in hun werkgeschiedenis.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.