nieuws

Ohra lanceert verzekering voor motordelen

Archief 635

Ohra heeft een verzekering op de markt gebracht voor motorliefhebbers die hun tweewieler willen delen met andere liefhebbers. De introductie valt samen met lancering van MotoShare, het eerste online platform voor motordelers.

Ohra lanceert verzekering voor motordelen

In Nederland hebben ongeveer 1,3 miljoen mensen een motorrijbewijs; circa 700.000 mensen bezitten een eigen motor die veelal relatief weinig gebruikt wordt. Door motoren te delen via MotoShare kunnen de bezitters een deel van de kosten voor hun tweewieler dekken.

Geen consequenties
Verhuur is op een gewone motorverzekering niet verzekerd. Bij MotoShare wordt de motorverzekering van de verhuurder tijdelijk vervangen door de Masterpolis MotoShare van Ohra. Is er schade tijdens de verhuurperiode dan wordt de dag- of taxatiewaarde volledig vergoed en heeft dit geen consequenties voor de no-claimkorting en/of schadevrije jaren van de verhuurder. De huurders kunnen zich via MotoShare met een veel lager eigen risico verzekeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.