nieuws

Nh1816 vernieuwt haar VerzekeringsApp

Archief 885

Nh1816 heeft een nieuwe app voor intermediairs geïntroduceerd. Met de VerzekeringsApp hebben verzekerden altijd inzicht in hun verzekeringen bij Nh1816 en kunnen ze schademelden. De app is zowel voor iOS als Android te downloaden. Voor schade aan de auto is er gekozen voor integratie van de Verbonds app mobielschademelden.nl

Nh1816 vernieuwt haar VerzekeringsApp

“De VerzekeringsApp is puur functioneel en voorziet in een service tussen adviseur en verzekerde”, aldus Janwillem Swart, manager marketing bij Nh1816. “We hebben hier bewust voor gekozen en geen commerciële functies toegevoegd zoals verkoop van verzekeringen of loyaliteitsbonussen”, aldus Swart. “De app gebruik je als je informatie of hulp nodig hebt. Het biedt onder meer een overzicht van lopende polissen en de mogelijkheid vragen te stellen aan je adviseur.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.