nieuws

Meijers neemt assurantieportefeuille over

Archief 3927

Meijers Assurantiën uit Amstelveen heeft de assurantieportefeuille overgenomen van het Amsterdamse Hoen Vastgoedbeheer. De portefeuille omvat voornamelijk brand gerelateerde verzekeringen en telt ongeveer 600 relaties door heel Nederland waaronder institutionele beleggers, VvE’s en andere vastgoedeigenaren.

Meijers neemt assurantieportefeuille over

De overname van  de assurantieportefeuille biedt Meijers diverse  kansen stelt algemeen  directeur Onno Paymans. “In de eerste plaats vormt het pakket aan verzekeringen van de klanten van Hoen Vastgoedbeheer een mooie aanvulling op onze bestaande onroerend goed-portefeuille, een segment waarin Meijers al vele jaren sterk actief is. Ten tweede biedt de grotendeels uit property-verzekeringen bestaande assurantieportefeuille ons volop mogelijkheden om de vastgoedbedrijven ook op andere verzekeringsgebieden van dienst te zijn met adviezen en oplossingen op maat. En last but not least zal Hoen als onze businesspartner nieuwe vastgoedklanten voor verzekeringszaken naar ons blijven doorverwijzen.”

Het vastgoedbedrijf gaat zich focussen op de kernactiviteit:  vastgoedmanagement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.